Werken bij

Vacatures

Home   >   Werken bij   >   Vacatures

Vacatures

Bij Bouwbedrijf A. van Schijndel bouw je mee aan de toekomst. Onze mensen zijn fanatiek en gedreven en leggen de lat hoog. Logisch, want we bouwen aan de droom van een ander. Wil je daar ook aan bijdragen? Vakmensen zijn altijd welkom in ons team!

Projectleider

Heb je een hart voor de bouw en communiceer je makkelijk met alle mensen en partijen die betrokken zijn  bij het bouwproces? Streef je ernaar om samen met collega’s iederen bouwproject tot een succes te maken? Dan ben jij de projectleider die wij zoeken!

Werkvoorbereider

Ben je een teamspeler die ook solo prima tot zijn recht komt?   Streef je ernaar om samen met je collega’s ieder bouwproject tot een succes maken? Dan ben jij de projectbegeleider die wij zoeken!

Uitvoerder

Ben je een bouwer in hart en nieren? Denk je in oplossingen in plaats van problemen? Ben je een teamspeler die mensen kan sturen en motiveren? Ben je flexibel en stressbestendig? Streef je ernaar om samen met je collega’s ieder bouwproject tot een succes maken? Dan ben jij de uitvoerder die wij zoeken!

Allround Timmerman

Ligt jouw hart op de bouw? Ben je een timmerman in hart en nieren? Streef je ernaar om samen met je collega’s iedere bouw tot in de puntjes af te werken? Dan ben jij de timmerman die wij zoeken!

Office Manager

Ben jij de duizendpoot die wij zoeken? Vind je het leuk om je bezig te houden met bijvoorbeeld secretariële zaken, social media, facilitaire ondersteuning en nog veel meer? Dan ben jij de office manager die wij zoeken!