Over ons

Maatschappelijk betrokken

Home   >   Over ons   >   Maatschappelijk betrokken

Social return, sponsoring en volop ontwikkelmogelijkheden: bij Bouwbedrijf A. van Schijndel denken we aan elkaar en aan anderen.

Social return

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bieden wij graag een plek binnen ons bedrijf. Op kantoor, of bijvoorbeeld in het bouwproces. In een overzichtelijke, veilige werkomgeving helpen wij ze om werkritme op te bouwen en hun vaardigheden te ontwikkelen.

Neem bijvoorbeeld Ghezai, die Eritrea ontvluchtte en Nederland als nieuwe thuishaven heeft. Ghezai slaagde voor zijn inburgerings- cursus en ook zijn proefperiode bij ons doorstond hij glansrijk. In september 2018 tekende Ghezai zijn contract en heeft daarna een vaste aanstelling gekregen. Inmiddels is Ghezai getrouwd, een dochter rijker en heeft het aardig op de rit hier in Nederland!

Fijn werkklimaat

Het succes van ons bedrijf is te danken aan onze mensen. We investeren daarom continu in onze medewerkers en een gezond en fijn werkklimaat. Bijvoorbeeld door het bieden van opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Maar we kijken verder dan werk alleen. Zo kunnen medewerkers op onze kosten aan hun gezondheid werken bij de lokale sportschool. Onze organisatie is compact en overzichtelijk, met alle voordelen van dien. We lunchen samen, de deuren van de kantoren staan altijd open en iedereen kent elkaar.

Sponsoring

De roots van ons familiebedrijf liggen in Gemert, waar we sinds de jaren 60 van de vorige eeuw gevestigd zijn. We staan midden in de lokale gemeenschap en dragen verschillende verenigingen en initiatieven een warm hart toe. Zo zijn we al jaren een trouwe sponsor van VV Gemert. Een ander mooi voorbeeld is onze ondersteuning van de jaarlijkse Gemert City Run.

Feiten en cijfers

Quisque metus sem, ullamcorper quis venenatis quis, bibendum eget tellus. Quisque vehicula sodales tellus dapibus accumsan.

1500

Klanten

750

Projecten

40

Jaar ervaring

20

Werknemers