Woningbouw

Duurzaam bouwen

Home   >   Woningbouw   >   Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen

Energiezuinig, energieneutraal, nul-op-de-meter: hoe ver je ambities op duurzaamheidsgebied ook reiken, wij realiseren ze voor je. Dat begint in de engineeringsfase: met een doordachte technische uitwerking van de woningen binnen het project. Uiteraard volgens de duurzaamheidsdoelstellingen die vooraf gesteld zijn. En het eindigt met de oplevering van de woningen en het coachen van de bewoners. Het resultaat is een zo energiezuinig of -neutraal mogelijk plan. Een plan waar jij als project- of vastgoedontwikkelaar extra trots op kunt zijn.

Toekomstbestendig bouwen

Een duurzame woning is behalve energiezuinig ook toekomstbestendig en makkelijk aan te passen aan de levensfase van de bewoners. Bij Bouwbedrijf A. van Schijndel is toekomstbestendig bouwen de standaard. Indelingen van woningen zijn bijvoorbeeld makkelijk te veranderen, waardoor mensen niet hoeven te verhuizen als ze een dagje ouder worden. Uiteraard houden we ook rekening met de vele mogelijkheden van domotica.

Duurzame organisatie

Bouwen voor de toekomst vraagt om een duurzame organisatie-inrichting. Bij Bouwbedrijf A. van Schijndel zoeken we daarom altijd naar een juiste balans tussen people, planet en profit. Zo belasten we onze omgeving en het milieu zo min mogelijk. Bijvoorbeeld door het slim combineren van transporten, met minder CO2-uitstoot als gevolg. Maar ook door het lean inrichten van onze werkprocessen, met zo min mogelijk verspilling van tijd en materiaal. We hebben alles onder één dak in Gemert en onze organisatie is compact. Daardoor zijn onze doorlooptijden kort en de communicatielijnen helder.