Werken bij

Vacatures

Home   >   Werken bij   >   Vacatures   >   Projectleider

Projectleider 

Wat houdt de functie in?

Als projectleider ben je van A tot Z verantwoordelijk voor onze nieuwe projecten, zoals de nieuwbouw appartementen aan Binderseind Het Blazoen te Gemert of nieuwbouw appartementen Villa Oranje te Mill. Jij hebt en houdt het overzicht van de algemene projectbegeleiding en werkvoorbereiding tot een succesvolle oplevering van onze projecten. 

Hierbij stuur je mensen aan zoals de werkvoorbereider, uitvoerder en kopersbegeleider. Je maakt in overleg met de uitvoerder de planningen en je zorgt ervoor dat het inkoopproces goed verloopt. In deze functie ben jij ook diegene die het contact onderhoudt met de opdrachtgevers, architect, constructeurs, onderaannemers en overige betrokkenen. Kortom een rol waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en betrokken bent bij de projecten van begin tot eind!

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt ruime ervaring als werkvoorbereider/projectleider in de (nieuw)bouw. Jij neemt je verantwoordelijkheid voor je taken, werkt zelfstandig en regelt je zaken goed. Projecten weet jij binnen budget te realiseren en je rapporteert aan de directie In oplossingen denken en positief in het leven staan zijn jouw eigenschappen. Ook ben je communicatief vaardig, je kunt mensen overtuigen van jouw visie of idee maar staat ook zeker open voor inbreng van anderen.

Wat kun je van ons verwachten?

Je gaat werken in een enthousiast en professioneel team binnen een Brabants familiebedrijf. Onze medewerkers krijgen veel ruimte en vrijheid (ook in je werktijden) om zelf invullingen te geven aan hun functie en zich te ontwikkelen. Dat geldt ook voor deze functie. Onze projecten en werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend in de regio. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend geregeld en een goed salaris: de bandbreedte hiervan zit tussen de € 4.000,- en € 5.500,- bruto per maand op fulltimebasis. Je krijgt 30 (vakantie)dagen per jaar op fulltimebasis en de mogelijkheid om 10 extra verlofdagen bij te kopen. 

Wij komen graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken!

Interesse?

____

Meer weten over de functie? Of direct solliciteren? Neem gerust contact met ons op.

T: 0492 – 36 30 27

E: info@bouwgroepvanschijndel.nl