Over ons

Home   >   Over ons

Bouwbedrijf A. van Schijndel is een betrouwbare bouwer, een betrokken werkgever en een slagvaardige en financieel draagkrachtige organisatie. Sinds de jaren 60 van de vorige eeuw werken we met een onuitputtelijke passie en gedrevenheid aan het realiseren van plannen en projecten in de woning- en utiliteitsbouw.

Korte doorlooptijden

Slim samenwerken, daar draait het om in onze organisatie. Onze teams zijn compact, de lijnen zijn kort. Daardoor kunnen we snel inspelen op vragen en veranderingen en de doorlooptijden kort houden. Bovendien hebben we onze eigen fabriek in Gemert, waardoor we heel flexibel zijn in het leveren van maatwerk.

Bouwgroep met informele sfeer

Bouwbedrijf A. van Schijndel maakt deel uit van Bouwgroep Van Schijndel, waartoe ook Symo Bouw en SIB Interieurbouw behoren. Ons familiebedrijf kenmerkt zich door de informele sfeer. We delen dezelfde passie voor bouwen, de deuren van de kantoren staan altijd open en iedereen kent elkaar. En er wordt hard gewerkt. We houden van aanpakken en nieuwe uitdagingen aangaan. Met altijd ruimte voor een goed gesprek. 

 

Maatschappelijk betrokken

Social return, sponsoring en volop ontwikkelmogelijkheden: bij Bouwbedrijf A. van Schijndel denken we aan elkaar en aan anderen.

Feiten en cijfers

Quisque metus sem, ullamcorper quis venenatis quis, bibendum eget tellus. Quisque vehicula sodales tellus dapibus accumsan.

1500

Klanten

750

Projecten

40

Jaar ervaring

20

Werknemers