03 Mar 2023

Oriëntatie bezoek vanuit project Talent in beeld, Talent in Actie


Vandaag een leuke en inspirerende middag gehad met vijf leerlingen van 3 havo/vwo van het Commanderij College, locatie Macropedius te Gemert. Suze, Teun, Igor, Jurre en Ties zijn vandaag bij ons bedrijf op oriëntatiebezoek geweest, vanuit het project “Talent in beeld, Talent in actie”. Een gezamenlijk initiatief van Commanderij College, New Boxes en Bedrijven Kontakt Gemert-Bakel. Wij hebben ze alles mogen vertellen over onze passie, BOUWEN, zowel traditioneel als modulair! Een bezoek aan onze bouwplaats van de 8 nieuwbouwwoningen De Rut in Gemert mocht natuurlijk niet ontbreken. Suze, Teun, Igor, Jurre en Ties: Bedankt voor de leuke dag en jullie interesse en inzichten!

10 Feb 2023

Prefab scharnierkap bij de eerste 4 woningen de Rut Gemert


Bij ons project “De Rut” in Gemert zijn deze week de eerste 4 woningen voorzien van een prefab scharnierkap. Dankzij de goede samenwerking tussen Bouwgroep van Schijndel - Gemert en Prefab Vissers BV is dit vlot verlopen! Vanaf dit moment kunnen we spoedig met de afbouw van de woningen aan de slag!

10 Jan 2023

Wet kwaliteitsborging op de bouw


Bouwproject de Rut wordt gebouwd volgens de nieuwe wet kwaliteitsborging, ook wel de Wkb genoemd. Deze wet is nog niet in werkstelling maar zit er natuurlijk wel aan te komen. Daarom heeft Bouwbedrijf A. van Schijndel ervoor gekozen om de 8 woningen aan de Predikant Swildensstraat te Gemert te bouwen volgens deze (bijna) nieuwe wet. In samenwerking met Vertex kwaliteitsborgers zijn we deze uitdaging aangegaan. Hiermee hopen we dat als de wet eenmaal ingaat wij als bouwbedrijf gelijk vanaf de start er klaar voor zijn!

02 Dec 2022

Bouwproject de Rut


https://www.facebook.com/vanschijndelbouwgroepgemert/

04 Nov 2022

Bouwproject de Rut


Een prachtig artikel over het bouwproject de Rut. https://www.gemertsnieuwsblad.nl/2022/11/gemerts-wijkje-vernoemd-naar-sporticoon-wil-rutten/

14 Oct 2022

Rectorswoning


Afgelopen jaar hebben wij het monumentale pand van de voormalige Rectorswoning van Klooster Nazareth Gemert in ere hersteld en getransformeerd naar 3 luxe appartementen. De rectorswoning is verbouwd zonder het karakter van het gebouw aan te tasten. De centrale hal heeft een frisse uitstraling gekregen, waarbij de monumentale trap weer in oude glorie is hersteld. Tevens is het bestaande monumentale plafond in het voorste deel van de rectorswoning, met daarin de woonkeuken van het appartement, zorgvuldig bewaard. Aan de zij- en achterkant van het bestaande pand is een eigentijdse aanbouw met houten gevelbekleding toegevoegd. Op het dak van deze aanbouw heeft Bouwbedrijf A. van Schijndel een ruim dakterras gerealiseerd. Het appartement op de tweede verdieping beschikt over een loggia in de bestaande kap, met een prachtig uitzicht over het Hof van Nazareth . De herbestemming van de rectorswoning vormt het sluitstuk van het project 7th Heaven Klooster Nazareth. Wij zijn trots op het eindresultaat van dit prachtige project in het centrum van Gemert!

05 Aug 2022

Vakantie!


Van 8 tot 26 augustus zijn wij met (bouw)vakantie. . Namens het hele team wensen wij iedereen een hele mooie zomer! Wij staan vanaf maandag 29 augustus weer helemaal opgeladen voor u klaar!

05 Aug 2022

7th Heaven Timelapse Hof van Nazareth Gemert


Het centrum van Gemert wordt steeds mooier! De afgelopen jaren hebben we met z’n allen hard gewerkt aan de realisatie van project Nazareth te Gemert. Inmiddels is de bouw van de laatste appartementen bijna gereed en begint de voormalige kloostertuin mooi groen te worden. Via deze weg willen wij Beheermaatschappij A. van Schijndel B.V. en BL Huisvesting bedanken voor deze mooie opdracht en VandePunt voor het vastleggen van de bouw. Wij zijn trots op dit resultaat en laten u in onderstaande timelapse graag zien hoe dit project tot stand is gekomen. Wij wensen alle bewoners veel woonplezier!

01 Aug 2022

GESLAAGD!


Onze collega’s Jorn Kremers en Rens Hermens hebben afgelopen jaar als stagiair bij ons bedrijf gewerkt en ze hebben allebei hun diploma voor de opleiding MBO- Bouwkunde in ontvangst mogen nemen! Deze kanjers hebben bovendien besloten om bij ons te blijven werken. Jorn gaat op de bouw aan de slag als timmerman en Rens op kantoor als junior werkvoorbereider. Welkom bij de club mannen, veel werkplezier en nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie diploma!

10 Jun 2022

Grote opkomst van brugklas leerlingen van het Commanderijcollege Doregraaf op het bouwproject in Gemert


Hier worden we blij van; Wat een leuke werkdag hebben we dinsdag gehad! We hebben zo‘n 60 brugklas leerlingen van #CommanderijCollege #Doregraaf mogen verwelkomen op ons bouwproject in Gemert. Na een korte introductie en een rondleiding door onze collega Jorn Kremers, zijn zij met hout, hamers en spijkers aan de slag gegaan, met als resultaat een aantal mooie vogelhuisjes. Wij wensen hen allemaal veel succes met hun leuke opleiding binnen het profiel Bouw, Wonen en Interieur!

09 May 2022

Jubilaris


Onze collega Janneke is 5 jaar in dienst bij Bouwgroep van Schijndel - Gemert. We hebben haar goed in het zonnetje gezet en met het hele team geproost op dit jubileum! Nogmaals van harte gefeliciteerd en op naar de 12,5 jaar!

30 Mar 2022

Bouwgroep van Schijndel Molenbroek loop


Aanstaande zondag, 3 april 2022, gaat de Bouwgroep van Schijndel Molenbroekloop weer van start. Na twee jaar afwezigheid mag deze leuke wedstrijd van de Gemertse Atletiek Club eindelijk weer doorgaan! Met trots hebben wij een aantal jaar geleden onze naam verbonden aan deze loop, omdat wij de atletiekclub en deze wedstrijd een warm hart toedragen. Wij wensen de club, maar vooral de lopers en de vrijwilligers een succesvolle, zonnige en sportieve dag! #bouwgroepvanschijndelgemert #molenbroekloop #wedstrijd #succes #gacgemert #keeponrunning https://www.gacgemert.nl/event/molenbroekloop-2022

25 Mar 2022

Kopers middag bij het voormalige rectorswoning Gemert


De transformatie van de voormalige rectorswoning aan het Binderseind in Gemert loopt als een trein! Afgelopen week hebben wij de toekomstige bewoners van dit monumentale pand mogen verwelkomen op de bouwplaats. Zij hebben voor de 1e keer een kijkje mogen nemen in hun appartement en onder het genot van een hapje en drankje hebben zij kennis met elkaar kunnen maken! Met het zonnetje in de rug en gezellige sfeer was de middag zeer geslaagd!

25 Feb 2022

Oplevering de Kleine Akker Eindhoven


Onze collega's op de bouw hebben opnieuw een drukke, leuke, positieve week achter de rug! Samen met de nieuwe eigenaars hebben we de 14 appartementen aan de Kerkakkerstraat in Eindhoven opgeleverd. Een prachtig project dat wij in opdracht van #pmplusvanabbe hebben mogen realiseren. Het door #architectenenen ontworpen complex is in het echt nog mooier geworden dan op tekening. Het uitvoerend team en al onze partners verdienen een groot compliment hiervoor! We hebben de bewoners dan ook met trots hun sleutels overhandigd en we wensen hen veel woonplezier toe in hun nieuwe woning.

23 Feb 2022

Nieuwbouwproject "De Rut" Gemert


Zes luxe 2/1 kapwoningen en twee vrijstaand geschakelde woningen te koop aan de Predikant Swildensstraat/Vicaris van der Asdonckstraat in Gemert. De woningen beschikken over een woonkamer en keuken op de begane grond, 3 slaapkamers en badkamer op de verdieping en een vaste trap naar zolder. Tevens heeft elke woning een garage en berging. Verkoop per inschrijving. 🖊 Deadline inschrijving: vrijdag 18 maart 2022 10:00 uur. Interesse in dit prachtige project? Stuur een mail naar makelaar@van-helvoortbv.nl

21 Feb 2022

Oplevering bij Sportlaan in Gemert


In maart 2021 zijn we gestart met de bouw van 6 karakteristieke nieuwbouw woningen aan de Sportlaan in Gemert. Afgelopen week hebben wij met de kopers de woningen opgeleverd met behulp van het #STASoftware programma. De bewoners hebben van ons de sleutels en een bijbehorende fles Prosecco ontvangen, zodat zij kunnen proosten op een heel mooi eindresultaat. Complimenten voor het uitvoerend team! Wij wensen de bewoners veel woongeluk in hun prachtige nieuwe woning!

17 Jan 2022

Bouwbedrijf A. van Schijndel zoekt een projectleider! Bouw jij mee aan onze toekomst?


Bouwbedrijf A. van Schijndel zoekt een projectleider! Bouw jij mee aan onze toekomst?

26 Nov 2021

Kopers middag bij de 14 appartementen Kerkakkerstraat Eindhoven


Afgelopen vrijdag was ook bij de 14 appartementen Kerkakkerstraat in Eindhoven de kopersmiddag. De toekomstige bewoners werden verwelkomd met warme gluwein, chocomel en overheerlijke brabantse worstenbroodjes. Onze kopersbegeleider Jasper Dekker had een kort welkomspraatje gehouden en daarna was het tijd om een kijkje te nemen in de appartementen. We kijken terug op een super geslaagde middag!

17 Nov 2021

Kopers middag bij de 6 woningen Sportlaan Gemert


Afgelopen week hebben we een geslaagde kopersmiddag gehad bij de 6 woningen aan de Sportlaan in Gemert. Onder het genot van een worstenbroodje en glühwein werden de toekomstige bewoners van de woningen verwelkomd en bijgepraat over de bouw. Daarna kregen zij de gelegenheid om een kijkje te nemen in hun nieuwe woning. De oplevering komt steeds meer in zicht en tot die tijd werken wij enthousiast verder aan dit prachtige project!