26 Nov 2021

Kopers middag bij de 14 appartementen Kerkakkerstraat Eindhoven


Afgelopen vrijdag was ook bij de 14 appartementen Kerkakkerstraat in Eindhoven de kopersmiddag. De toekomstige bewoners werden verwelkomd met warme gluwein, chocomel en overheerlijke brabantse worstenbroodjes. Onze kopersbegeleider Jasper Dekker had een kort welkomspraatje gehouden en daarna was het tijd om een kijkje te nemen in de appartementen. We kijken terug op een super geslaagde middag!

17 Nov 2021

Kopers middag bij de 6 woningen Sportlaan Gemert


Afgelopen week hebben we een geslaagde kopersmiddag gehad bij de 6 woningen aan de Sportlaan in Gemert. Onder het genot van een worstenbroodje en glühwein werden de toekomstige bewoners van de woningen verwelkomd en bijgepraat over de bouw. Daarna kregen zij de gelegenheid om een kijkje te nemen in hun nieuwe woning. De oplevering komt steeds meer in zicht en tot die tijd werken wij enthousiast verder aan dit prachtige project!

15 Nov 2021

Personeelsuitje


Met ons team hebben wij een fantastisch personeelsuitje gehad. We zijn begonnen met een projectbezoek bij het Weegkantoor in Maastricht van #Afvalzorg, koffie met vlaai genuttigd, fietsen in de grotten van Valkenburg en een bezoek aan de Stadsbrouwerij. Aansluitend hebben we heerlijk kunnen eten bij café #Fallstaff in hartje Maastricht. We kijken terug op een super geslaagde dag!

20 Oct 2021

Veiligheid staat voorop!


Afgelopen week hebben onze collega’s Paul en Jaco, samen met Wesley en Noah van Klusbedrijf Kellenaers, hun heftruckcertificaat gehaald. De cursus is bij ons op het bedrijf gegeven door #NoRiskveiligheidsopleidingen. Van harte gefeliciteerd heren!

24 Sep 2021

Transformatie Rectorswoning naar 3 luxe appartementen Binderseind Gemert


Bent u op zoek naar een luxe appartement in het harte centrum van Gemert? Op korte termijn komen er 3 appartementen in de verkoop, in dit monumentaal pand. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met van Helvoort Makelaardij: 0492-371190, www.vanhelvoortmakelaardij.nl makelaar@van-helvoortbv.nl

17 Sep 2021

Dakkapellen Sportlaan Gemert voorzien van de voor Gemert kenmerkende zwart-witte zandlopers


Geheel in stijl met de bestaande boerderij, zijn de dakkapellen van de woningen aan de Sportlaan in Gemert voorzien van de voor Gemert kenmerkende zwart-witte zandlopers. Het zwart-wit is afgeleid van het zwarte kruis op het witte schild van de Duitse Orde. Deze orde stond aan het begin van de 13 eeuw aan de basis van De Commanderij Gemert. Het is dan ook geen toeval dat #VoetbalverenigingGemert in het zwart-wit voetbalt. Wij zijn jarenlang een van de trotse Co-sponsors van deze vereniging.

24 Jul 2021

Open dag bouwplaats Sportlaan te Gemert en Kerkakkerstraat te Eindhoven


Afgelopen weekend hebben we zowel bij ons project aan de Sportlaan in Gemert, als op het project De Kleine Akker in Eindhoven een geslaagde open dag gehad. Op de Sportlaan heeft één van de toekomstige bewoners in het bijzijn van haar nieuwe buren de eerste steen gelegd en ook in Eindhoven heeft in samenwerking met de projectontwikkelaar #pmplusvanabbe de eerste steenlegging plaatsgevonden. Op beide projecten hebben we samen met de nieuwe bewoners geproost op dit bijzondere moment en het voorspoedige verloop van de bouw van deze twee prachtige projecten!

28 Jun 2021

Bedankje namens aantal kopers van 7th Heaven Nazareth


Een aantal tevreden kopers van het project Nazareth zijn op bezoek geweest om ons te bedanken voor alle bouwinzet en samen hebben we geproost op het prachtige eindresultaat van het project 7th Heaven Nazareth in Gemert. Zij hebben ons een houten plank met tekening van Nazareth als aandenken geschonken en vanzelfsprekend heeft dit een speciaal plekje gekregen bij ons op kantoor. Nogmaals hartelijk dank!

17 May 2021

Werkzaamheden bij de 6 woningen aan de Sportlaan te Gemert


We zijn al weer een maand aan het bouwen aan de zes woningen aan de Sportlaan in Gemert en de funderingswerkzaamheden zijn in volle gang! Altijd weer mooi om te zien hoe de contouren van het project zichtbaar worden. Met de inzet van de kraan van Haegens Kraanverhuur & Transport BV wordt ook deze klus door ons geklaard. Op naar de volgende!

07 May 2021

Afgelopen zaterdag hebben we onze collega Glenn Donkers uitgezwaaid.


Afgelopen zaterdag hebben we onze collega Glenn Donkers uitgezwaaid. Glenn is drie jaar geleden bij ons bedrijf komen werken als vakantie- en weekendkracht. Voor zijn MTS-opleiding bouwkunde heeft hij twee keer stage bij ons bedrijf gelopen. De eerste stage betrof een “buitenstage” op het project ANNO 30 in Eindhoven, waar hij de geleerde theorie heeft omgezet naar praktijkervaring. Tijdens de 2e stage is hij als assistent uitvoerder op het project De Run in Boekel ingezet en daarnaast bij de werkvoorbereiding van project Klooster Nazareth in Gemert. Glenn heeft de afgelopen drie jaar veel geleerd en serieus werk gemaakt van zijn opleiding en stages. Glenn heeft naar eigen zegge bij ons bedrijf een leuke en leerzame tijd gehad en wij zijn er trots op dat wij hem hebben mogen begeleiden! Over een aantal weken zal Glenn zijn MBO- opleiding afronden en gaat hij als duaal HBO- student aan de slag bij Bouwkundig tekenbureau Donkers Relou in Elsendorp. Een mooie stap verder voor zijn carrière! Wij wensen Glenn veel succes bij Donkers Relou en met zijn studie. We gaan ervan uit dat onze bouwkundige paden elkaar in de toekomst opnieuw succesvol zullen kruisen! Met het vertrek van Glenn komt er binnen onze organisatie ruimte vrij voor een nieuwe, enthousiaste MBO of HBO student! Ben je als student op zoek naar een bedrijf voor je stage of afstudeeropdracht, dan maken wij graag kennis met je!

16 Apr 2021

Funderingswerkzaamheden bij de 6 woningen aan de Sportlaan te Gemert


We zijn al weer een maand aan het bouwen aan de zes woningen aan de Sportlaan in Gemert en de funderingswerkzaamheden zijn in volle gang! Altijd weer mooi om te zien hoe de contouren van het project zichtbaar worden. Met de inzet van de kraan van Haegens Kraanverhuur & Transport BV wordt ook deze klus door ons geklaard. Op naar de volgende!

26 Mar 2021

Oplevering bij het oude klooster Nazareth in Gemert


Oplevering bij het oude klooster Nazareth in Gemert. Het oude klooster Nazareth in Gemert mag haar eerste nieuwe bewoners verwelkomen! Gisteren zijn 2 van de totaal 23 prachtige appartementen opgeleverd, waarbij geen enkel opleverpunt is genoteerd! Complimenten voor het gehele uitvoerende team 👍 Enthousiast zijn de sleutels en bijbehorende fles bubbels ontvangen door de nieuwe eigenaar. Wij wensen de nieuwe bewoners veel woongeluk in hun appartement!

03 Mar 2021

Start Sloop- en Bouwrijp maken aan de Kerkakkerstraat te Eindhoven


Start Sloop- en Bouwrijp maken. Na de voorbereidingstijd zijn we nu daadwerkelijk gestart met de sloop en het bouwrijp maken aan de Kerkakkerstraat in Eindhoven. Het te slopen pand gaat plaats maken voor 9 patio woningen en 5 appartementen, welke we in opdracht van #pmplusvanAbbe gaan realiseren.

12 Feb 2021

Te koop of te huur Kantoor/bedrijfsruimte


Op zoek naar een koop of huur kantoor/bedrijfsunit? Kijk niet langer, wij bieden u de gepaste oplossing op maat! Bent u benieuwd? Wij helpen u graag verder met al u vragen. Het beschikbare gebouw heeft de volgende eigenschappen: - bestaande uit 10 units (3x6m) - Units zo goed als nieuw - Inclusief betonvloer, goed geïsoleerde vloer, dak en wanden. - Bruto vloeroppervlak ca. 165 m2 - Beschikbaar vanaf maart 2021 Voor meer informatie over de koop of verhuur van de kantoor/bedrijfsruimte, neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummer: 0492-368357 of per mail: info@bouwgroepvanschijndel.nl

15 Dec 2020

Fijne Feestdagen namens alle collega's van Bouwgroep van Schijndel


In bovenstaand filmpje wensen wij u allen fijne feestdagen en een gezond 2021.

10 Dec 2020

Eerste kopersgesprekken project De Kleine Akker Eindhoven


Afgelopen week zijn we in onze nieuwe spreekruimte, gestart met de kopersgesprekken van ons nieuwe project "De Kleine Akker te Eindhoven". Wij als trotse aannemer mogen hier 9 patiowoningen en 5 appartementen realiseren voor PM+Van Abbe BV. Onze kopersbegeleider Jasper is het eerste aanspreekpunt. Hij geeft advies over diverse kopersopties en maatwerk om de persoonlijke woonwensen van toekomstige bewoners waar te maken. We zien uit naar de werkelijke bouw van dit mooie project.

20 Nov 2020

VCA en BHV diploma's met vlag en wimpel behaald!


Afgelopen maand zijn onze collega's niet alleen hard aan het werk geweest op onze bouwprojecten, maar ook met het bijspijkeren van hun andere vaardigheden. Stefan, Jan en Jaco hebben met vlag en wimpel het VCA-BASIS diploma behaald. Rob, Marcel en Jasper hebben het VOL-VCA diploma behaald. Daarnaast hebben Stefan, Jaco en Janneke hun herhalingscursus BHV met succes afgerond. Allemaal bedankt voor de inzet en gefeliciteerd!

16 Nov 2020

Opleveringen woningen 7th Heaven Nazareth


Inmiddels zijn de eerste woningen van het project 7th Heaven Nazareth in Gemert opgeleverd.

06 Nov 2020

Nieuw in de verkoop! 6 woningen Sportlaan Gemert


6 Nieuwbouw woningen aan de Sportlaan in Gemert.

01 Oct 2020

Wij bouwen door en zijn per direct op zoek naar een (Junior) Werkvoorbereider


Wij bouwen door en zijn per direct op zoek naar een (Junior) werkvoorbereider