16 Apr 2021

Funderingswerkzaamheden bij de 6 woningen aan de Sportlaan te Gemert


We zijn al weer een maand aan het bouwen aan de zes woningen aan de Sportlaan in Gemert en de funderingswerkzaamheden zijn in volle gang! Altijd weer mooi om te zien hoe de contouren van het project zichtbaar worden. Met de inzet van de kraan van Haegens Kraanverhuur & Transport BV wordt ook deze klus door ons geklaard. Op naar de volgende!

26 Mar 2021

Oplevering bij het oude klooster Nazareth in Gemert


Oplevering bij het oude klooster Nazareth in Gemert. Het oude klooster Nazareth in Gemert mag haar eerste nieuwe bewoners verwelkomen! Gisteren zijn 2 van de totaal 23 prachtige appartementen opgeleverd, waarbij geen enkel opleverpunt is genoteerd! Complimenten voor het gehele uitvoerende team ­čĹŹ Enthousiast zijn de sleutels en bijbehorende fles bubbels ontvangen door de nieuwe eigenaar. Wij wensen de nieuwe bewoners veel woongeluk in hun appartement!

03 Mar 2021

Start Sloop- en Bouwrijp maken aan de Kerkakkerstraat te Eindhoven


Start Sloop- en Bouwrijp maken. Na de voorbereidingstijd zijn we nu daadwerkelijk gestart met de sloop en het bouwrijp maken aan de Kerkakkerstraat in Eindhoven. Het te slopen pand gaat plaats maken voor 9 patio woningen en 5 appartementen, welke we in opdracht van #pmplusvanAbbe gaan realiseren.

12 Feb 2021

Te koop of te huur Kantoor/bedrijfsruimte


Op zoek naar een koop of huur kantoor/bedrijfsunit? Kijk niet langer, wij bieden u de gepaste oplossing op maat! Bent u benieuwd? Wij helpen u graag verder met al u vragen. Het beschikbare gebouw heeft de volgende eigenschappen: - bestaande uit 10 units (3x6m) - Units zo goed als nieuw - Inclusief betonvloer, goed geïsoleerde vloer, dak en wanden. - Bruto vloeroppervlak ca. 165 m2 - Beschikbaar vanaf maart 2021 Voor meer informatie over de koop of verhuur van de kantoor/bedrijfsruimte, neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummer: 0492-368357 of per mail: info@bouwgroepvanschijndel.nl

15 Dec 2020

Fijne Feestdagen namens alle collega's van Bouwgroep van Schijndel


In bovenstaand filmpje wensen wij u allen fijne feestdagen en een gezond 2021.

10 Dec 2020

Eerste kopersgesprekken project De Kleine Akker Eindhoven


Afgelopen week zijn we in onze nieuwe spreekruimte, gestart met de kopersgesprekken van ons nieuwe project "De Kleine Akker te Eindhoven". Wij als trotse aannemer mogen hier 9 patiowoningen en 5 appartementen realiseren voor PM+Van Abbe BV. Onze kopersbegeleider Jasper is het eerste aanspreekpunt. Hij geeft advies over diverse kopersopties en maatwerk om de persoonlijke woonwensen van toekomstige bewoners waar te maken. We zien uit naar de werkelijke bouw van dit mooie project.

20 Nov 2020

VCA en BHV diploma's met vlag en wimpel behaald!


Afgelopen maand zijn onze collega's niet alleen hard aan het werk geweest op onze bouwprojecten, maar ook met het bijspijkeren van hun andere vaardigheden. Stefan, Jan en Jaco hebben met vlag en wimpel het VCA-BASIS diploma behaald. Rob, Marcel en Jasper hebben het VOL-VCA diploma behaald. Daarnaast hebben Stefan, Jaco en Janneke hun herhalingscursus BHV met succes afgerond. Allemaal bedankt voor de inzet en gefeliciteerd!

16 Nov 2020

Opleveringen woningen 7th Heaven Nazareth


Inmiddels zijn de eerste woningen van het project 7th Heaven Nazareth in Gemert opgeleverd.

06 Nov 2020

Nieuw in de verkoop! 6 woningen Sportlaan Gemert


6 Nieuwbouw woningen aan de Sportlaan in Gemert.