Utiliteitsbouw

Home   >   Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Een perfecte balans tussen uitvoerbaarheid, gebruiksgemak en esthetiek. Dat kenmerkt ons werk in de utiliteitssector. Als (bouwteam)partner vertaalt Bouwbedrijf A. van Schijndel jouw plannen én de wensen van de gebruikers naar een fraai en functioneel gebouw. Een gebouw dat comfortabel, veilig, energiezuinig (of -neutraal) en duurzaam is. Een gebouw met een gezond binnenklimaat en logische interne routing bovendien.

Werkzaamheden in een bewoonde omgeving
We renoveren zorgwoningen en maken dat de bewoners daar minimale hinder van ondervinden. Bouwen een multifunctioneel gebouw voor school, kinderdagverblijf en wijkcentrum waar iedereen zich thuis voelt. Werkzaamheden uitvoeren in een bewoonde omgeving is voor ons bekend terrein. We betrekken bewoners, gebruikers en omwonenden, zorgen voor heldere communicatie en laten niets aan het toeval over. En onze betrokkenheid gaat verder. We verzorgen namelijk ook complete interieurinrichtingen.

Turnkeyprojecten

Nergens omkijken naar hebben: dat is het grote voordeel van samenwerken met Bouwbedrijf A. van Schijndel. Wij kunnen je in het volledige proces van ontwerp tot en met realisatie ontzorgen en projecten volledig turnkey en dus gebruiksklaar opleveren. Zodat jij alleen nog maar de opening hoeft te verrichten.