Werken bij

Vacatures

Home   >   Werken bij   >   Vacatures   >   Allround Marketeer

Allround Marketeer 

Wat houdt de functie in?

Als Allround Marketeer bij ons Brabantse bouwbedrijf ben jij de spil in het web (of de spouwmuur, zo je wilt) van onze communicatie- en marketingactiviteiten. Jij zorgt voor onze zichtbaarheid zowel on- als offline. Ook schrijf je teksten die staan als een huis en door jouw ervaring kunnen wij erop bouwen dat je de juiste beslissingen maakt met betrekking tot de platforms en middelen die we moeten gebruiken.

Binnen ons bouwbedrijf ga jij:

  • Steengoede campagnes creëren: of het nu gaat om het ontwerpen van een lokale campagne of een online strategie, jij bent het brein achter de creaties!
  • De socials beheren: onze online aanwezigheid is jouw bouwplaats, zorg dat we zichtbaar en actief zijn op de relevante platforms
  • Coördinatie van marketingactiviteiten: jij bepaalt zelfstandig welke marketingmiddelen we inzetten en samen met je leidinggevende werk je strategieën uit

Wat verwachten wij van jou?

Jij bent parttime (24 uur) beschikbaar en wordt enthousiast van het vernieuwen en uitvoeren van onze marketingstrategie. Jij laat jouw creativiteit de vrije loop bij het  schrijven van teksten, ontwerpen van grafisch design en het vernieuwen van de website in WordPress. Ook ben jij nieuwsgierig en heb jij de wil om te blijven leren en ontwikkelen met als resultaat het vergroten van de merkbekendheid. Daarmee draag jij bij aan de verwezenlijking van de droom van nog meer klanten. Ook denk jij actief mee en hecht jij waarde aan een persoonlijke benadering. Tot slot heb jij ervaring met het zelfstandig uitvoeren van een functie als marketingmedewerker of communicatiespecialist.

Naast passie voor communicatie en marketing heb jij een affiniteit met de bouw. De locatie van ons bouwbedrijf in Gemert is goed te bereiken voor jou wanneer je woonachtig bent in de omgeving van Uden, Veghel of Helmond. 

Wat mag je van ons verwachten?

Als allround marketeer kom je ons enthousiaste en professionele team versterken binnen ons Brabantse familiebedrijf. Onze medewerkers krijgen veel ruimte en vrijheid (ook in je werktijden) om zelf invulling te geven aan hun functie en zich te ontwikkelen. Dat geldt ook voor deze functie. Onze medewerkers zijn blij voor ons te werken vanwege onze passie voor de bouw, de persoonlijke aandacht én het daadwerkelijk ontzorgen van de klant. Naast dat jij onderdeel wordt van een klein en hecht team krijg jij bij ons:

  • 30 (vakantie)dagen per jaar (op fulltimebasis) en de mogelijkheid om 10 extra verlofdagen bij te kopen;
  • Salaris tussen de €2.700 – €3.300 per maand (op fulltimebasis), afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Veel zelfstandigheid en vrijheid;
  • Volop mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Minimaal 4 bedrijfsuitjes per jaar.

Social return, sponsoring en volop ontwikkelmogelijkheden: bij Bouwgroep Van Schijndel in Gemert denken we aan elkaar én aan anderen.

Enthousiast? Wij komen graag in contact om jou beter te leren kennen!

Interesse?

____

Meer weten over de functie? Of direct solliciteren? Neem contact op met Katja.

T: 06-51066649

E: info@bouwgroepvanschijndel.nl