Woningbouw

Build & Construct

Home   >   Woningbouw   >   Build & Construct

Build & construct

Expert in doelgerichte engineering, slim bouwen én persoonlijke kopersbegeleiding. Het is een waardevolle combinatie. Niet voor niets kiezen tal van project- en vastgoedontwikkelaars voor samenwerking met Bouwbedrijf A. van Schijndel. Wij realiseren de meest spraakmakende nieuwbouwprojecten, en zorgen voor een goede begeleiding van de kopers. Van het in kaart brengen van hun woningspecifieke wensen, tot het moment dat ze voor het eerst de sleutel in het slot steken.

Maatwerk als norm

Optimaal inspelen op individuele wensen van kopers: binnen ons bouwbedrijf weten we niet beter. Onze organisatie is compact, de lijntjes zijn kort. Bovendien hebben we onze eigen fabriek in Gemert, waardoor we uiterst flexibel zijn in het leveren van maatwerk. Onze kopersbegeleider neemt kopers bij de hand en helpt ze om de juiste keuzes te maken. Zo kun jij je richten op planvorming en verkoop, en al het overige aan ons overlaten.

Technische kennis en ervaring

Hoe eerder we bij de planontwikkeling worden betrokken, hoe beter. Zo heb je vroegtijdig inzicht in de technische haalbaarheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.