Werken bij

Vacatures

Home   >   Werken bij   >   Vacatures   >   Uitvoerder

Uitvoerder 

Wat houdt de functie in?

Een veelzijdige rol waar je veel verantwoordelijkheid krijgt! Als uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor de technische realisatie van de projecten. Je stuurt onderaannemers, leveranciers en eigen personeel aan op de bouwlocatie. Je bewaakt de voortgang, kwaliteit en budget van het project. Daarnaast biedt je advies en ondersteuning aan de projectleider bij de voorbereiding van projecten.

Wat verwachten wij van jou?

De bouw heeft voor jou geen geheimen. Jij hebt ervaring als (assistent) uitvoerder en de ambitie om leiding te geven op de bouwplaats. Karaktereigenschappen die jou typeren zijn sociaal, flexibel, proactief en zelfstandig. Daarnaast ben je service- en klantgericht en in staat om het overzicht te bewaren, ook als het project complex is.

Wat kun je van ons verwachten?

Je krijgt veel ruimte om zelf invulling te geven aan de functie. Onze projecten en werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Onze medewerkers geven aan dat ze de werksfeer bij ons bedrijf prettig vinden. Je gaat werken in een enthousiast en professioneel team met betrokken collega’s. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend geregeld. 

Wij komen graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken!

 

Interesse?

____

Meer weten over de functie? Of direct solliciteren?  Dat kan via Janneke Nuijens. Haar contactgegevens zijn: janneke@bouwgroepvanschijndel.nl en 0492-363027. Graag tot dan!