Werken bij

Vacatures

Home   >   Werken bij   >   Vacatures   >   Uitvoerder

Uitvoerder Bouw 

Wat houdt de functie in?

Als uitvoerder bij ons Brabantse bouwbedrijf ga jij de uitvoering van woningbouw, utiliteitsbouw en projectontwikkeling coördineren, organiseren en plannen.

Jij bent als uitvoerder verantwoordelijk voor de inrichting en voortgang op de bouwplaats. Dit doe jij vanaf het moment dat een project start tot en met de oplevering van het project. Daarbij zorg jij dat de planning, werkvoorbereiding en financiële zaken op tijd én binnen budget lopen. Ook ben jij verantwoordelijk voor de technische realisatie van het project en stuur jij onderaannemers, leveranciers en eigen personeel aan op de bouwlocatie. Tijdens jouw werkzaamheden sta jij in nauw contact met de projectleider en werkvoorbereider. Kortom, een veelzijdige rol met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die krijg jij!

Wat verwachten wij van jou?

Jij bent fulltime (40 uur) beschikbaar en wordt enthousiast om leiding te geven op de bouwplaats, want de bouw heeft geen geheimen voor jou. Daarnaast heb jij ervaring als (assistent) uitvoerder bij voorkeur in de woningbouw. De ambitie om jezelf verder te ontwikkelen hoort ook helemaal bij jou, jij hebt namelijk een passie voor het leveren van uitmuntendheid. Jij zet die stap extra, denkt mee en hecht waarde aan een persoonlijke benadering richting zowel de klant, als jouw collega’s en leveranciers. Ook weet jij het hoofd koel te houden, het overzicht te bewaren en de verantwoordelijkheid te nemen met als resultaat het verwezenlijken van de droom van onze klant. Op tijd én binnen budget.

Dit alles ga je doen samen met jouw collega’s, waardoor het belangrijk is dat jij een echte teamspeler bent, goed kunt communiceren en sociaal betrokken bent. De locatie van ons bouwbedrijf in Gemert is goed te bereiken voor jou wanneer je woonachtig bent in de omgeving van Uden, Veghel of Helmond.  

Wat mag je van ons verwachten?

Als uitvoerder kom je ons enthousiaste en professionele team versterken binnen ons Brabantse familiebedrijf. Onze medewerkers krijgen veel ruimte en vrijheid (ook in je werktijden) om zelf invulling te geven aan hun functie en zich te ontwikkelen. Dat geldt ook voor deze functie. Onze medewerkers zijn blij voor ons te werken vanwege onze passie voor bouw, de persoonlijke aandacht én het daadwerkelijk ontzorgen van de klant. Onze projecten en werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend in de regio.

Verder krijg jij:

  • 30 (vakantie)dagen per jaar (op fulltime basis) en de mogelijkheid om 10 extra verlofdagen bij te kopen;
  • Salaris tussen de € 3.800 – € 6.200;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Veel zelfstandigheid en vrijheid;
  • Volop mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Minimaal 4 bedrijfsuitjes per jaar.

Enthousiast? Wij komen graag in contact om jou beter te leren kennen!

 

Interesse?

____

Meer weten over de functie? Of direct solliciteren? Neem gerust contact met Katja.

T: 06-51066649

E: info@bouwgroepvanschijndel.nl