Werken bij

Vacatures

Home   >   Werken bij   >   Vacatures   >   Bouwkundig Commercieel adviseur

Bouwkundig Commercieel adviseur 

Heb jij een passie voor de bouw en voor modulaire oplossingen? Ben jij een commerciële professional met bouwkundige kennis? En heb jij de ambitie om SymoBouw verder op de markt te zetten én het commerciële netwerk verder uit te breiden? Dan zijn wij voor deze nieuwe functie als bouwkundig commercieel adviseur op zoek naar jou!

Wat houdt de functie in?

Als bouwkundig commercieel adviseur bij SymoBouw heb jij verstand van modulair bouwen. Jij combineert jouw bouwkundige expertise van modulair bouwen met jouw commerciële vaardigheden. Jij bent onze nieuwe collega die SymoSlim, een flexibele woonoplossing voor kleine huishoudens, op de markt gaat zetten. Jij bent het aanspreekpunt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Ook ben jij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van onze sales-strategie. 

Wat verwachten wij van jou?

Jij bent fulltime (40 uur) beschikbaar en hebt bouwkundige kennis van modulaire bouwoplossingen. Jij wordt enthousiast van deze bouwoplossingen en het adviseren van klanten hierover. Jij begrijpt de behoefte van de klant, geeft goed advies én sluit op basis daarvan een scherpe deal. In deze rol dien jij zelfstandig, daadkrachtig, ondernemend en ambitieus te zijn. Jij bent tenslotte het gezicht van SymoBouw, onderdeel van ons bouwbedrijf in Gemert. Daarnaast heb jij:

 • werk- en denkniveau hbo Bouwkunde;
 • kennis van Autocad;
 • diepgaande kennis van bouwmaterialen, -methoden en -technologieën;
 • sterke commerciële vaardigheden;
 • kennis van de markt en zijn ontwikkelingen;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal.

De locatie van ons familiebedrijf in Gemert is goed te bereiken voor jou wanneer je in de omgeving van Uden, Veghel of Helmond woont.

Wat mag je van ons verwachten?

Als bouwkundig commercieel adviseur kom jij het enthousiaste en professionele team versterken binnen ons Brabantse familiebedrijf. Onze medewerkers krijgen veel ruimte en vrijheid (ook in werktijden) om zelf invulling te geven aan hun functie en zich te ontwikkelen. Dat geldt ook voor deze functie. Onze medewerkers zijn blij om voor ons te werken vanwege onze passie voor de bouw, de persoonlijke aandacht én het daadwerkelijk ontzorgen van de klant. Verder krijg jij:

 • 30 (vakantie)dagen per jaar (op fulltimebasis) en de mogelijkheid om 10 extra verlofdagen bij te kopen;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • veel zelfstandigheid en vrijheid;
 • volop mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen;
 • minimaal 4 bedrijfsuitjes per jaar.

Enthousiast? Wij komen graag in contact om jou beter te leren kennen!

Interesse?

____

Meer weten over de functie? Of direct solliciteren? Neem contact op met Katja.

T: 06-51066649

E: info@bouwgroepvanschijndel.nl