Werken bij

Vacatures

Home   >   Werken bij   >   Vacatures   >   Projectleider

Projectleider 

Wat houdt de functie in?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor onze nieuwe projecten, zoals de nieuwbouw en transformatie 7th Heaven Nazareth of het nieuwbouwproject de Kleine Akker in Eindhoven. Jij hebt en houdt het overzicht van werkvoorbereiding tot een succesvolle oplevering van onze projecten. Hierbij stuur je mensen aan zoals de constructeurs en de architecten. Je maakt in overleg met de uitvoerder de planningen en je zorgt ervoor dat het inkoopproces goed verloopt. In deze functie ben jij ook diegene die het contact onderhoudt met de opdrachtgevers. Kortom een rol waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en betrokken bent bij de projecten van begin tot eind!

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een ervaren bouwkundige die denkt in oplossingen. Jij communiceert makkelijk met alle partijen in de bouw. Je houdt ervan de touwtjes in handen te hebben en regelt je zaken goed. Karaktereigenschappen die jou typeren zijn positief, enthousiast, flexibel, proactief en zelfstandig. Je vindt het leuk om contact te hebben met andere en bent niet snel uit het veld geslagen. Je bent op het niveau van HBO Bouwkunde door je opleiding en/of ervaring.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze medewerkers krijgen veel ruimte om zelf invullingen te geven aan hun functie. Dat geldt ook voor deze functie. Onze projecten en werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Onze medewerkers geven aan dat ze de werksfeer bij ons bedrijf prettig vinden. Je gaat werken in een enthousiast en professioneel team met betrokken collega’s. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend geregeld. 

Wij komen graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken!

Interesse?

____

Meer weten over de functie? Of direct solliciteren? Dat kan via Janneke Nuijens. Haar contact gegevens zijn: janneke@bouwgroepvanschijndel.nl of 0492-363027. Graag tot dan!