26

OKT

Opleveringen ANNO 30

24 woonhuizen

Home   >   Actueel   >   ANNO 30

Opleveringen ANNO 30

Inmiddels zijn de eerste stadsvilla’s van het project ANNO 30 in Eindhoven opgeleverd. Wij hebben de sleutels van deze prachtige woningen mogen overhandigen aan de tevreden nieuwe eigenaars en zij kunnen nu gaan genieten van het wooncomfort waar deze woningen garant voor staan.

Natuurlijk blijven wij ons voortdurend inzetten om ook alle in aanbouw zijnde woningen van dit project  te bouwen naar de wensen van de kopers en hen t.z.t. ook als tevreden klant de sleutels te kunnen overhandigen van hun nieuwe stadsvilla.

Actueel

___

15 Dec 2020

Fijne Feestdagen namens alle collega's van Bouwgroep van Schijndel
In bovenstaand filmpje wensen wij u allen fijne feestdagen en een gezond 2021.

10 Dec 2020

Eerste kopersgesprekken project De Kleine Akker Eindhoven
Afgelopen week zijn we in onze nieuwe spreekruimte, gestart met de kopersgesprekken van ons nieuwe project "De Kleine Akker te Eindhoven". Wij als trotse aannemer mogen hier 9 patiowoningen en 5 appartementen realiseren voor PM+Van Abbe BV. Onze kopersbegeleider Jasper is het eerste aanspreekpunt. Hij geeft advies over diverse kopersopties en maatwerk om de persoonlijke woonwensen van toekomstige bewoners waar te maken. We zien uit naar de werkelijke bouw van dit mooie project.

20 Nov 2020

VCA en BHV diploma's met vlag en wimpel behaald!
Afgelopen maand zijn onze collega's niet alleen hard aan het werk geweest op onze bouwprojecten, maar ook met het bijspijkeren van hun andere vaardigheden. Stefan, Jan en Jaco hebben met vlag en wimpel het VCA-BASIS diploma behaald. Rob, Marcel en Jasper hebben het VOL-VCA diploma behaald. Daarnaast hebben Stefan, Jaco en Janneke hun herhalingscursus BHV met succes afgerond. Allemaal bedankt voor de inzet en gefeliciteerd!