Werken bij

Vacatures

Home   >   Werken bij   >   Vacatures   >   Werkvoorbereider

Werkvoorbereider 

Wat houdt de functie in?

Als werkvoorbereider zorg jij er samen met de projectleider voor dat de tekeningen, maatvoering, planning en werkinstructies voor elkaar zijn. Door jouw werkinstructies staat alles voor de projecten klaar om gerealiseerd te worden. Naast de werkvoorbereiding heb je zelf ook contact met de opdrachtgevers en onderaannemers. Een veelzijdige rol waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en nauw samenwerkt met de projectleider. 

Wat verwachten wij van jou?

Jij houdt ervan om verantwoordelijkheid te krijgen en je zaken op orde te hebben. Je vindt het prettig om samen te werken met iemand en ook contact met externe partijen op te zoeken. Mensen die in ons team passen zijn positief ingesteld, leergierig, flexibel, sociaal en oplossingsgericht. Je hebt een HBO werk- en denkniveau door je studie of werkervaring. We zijn op zoek naar iemand die op zoek is naar zijn tweede of derde functie in de utiliteits- en woningbouw.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze medewerkers krijgen veel ruimte om zelf invulling te geven aan hun functie. Dat geldt ook voor deze functie! Onze projecten en werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Onze medewerkers geven aan dat ze de werksfeer bij ons bedrijf prettig vinden. Je gaat werken in een enthousiast en professioneel team met betrokken collega’s. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend geregeld. 

Wij komen graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken!

Interesse?

____

Meer weten over de functie? Of direct solliciteren? Neem gerust contact met ons op.

T: 0492 363 027

E: info@bouwgroepvanschijndel.nl